به گزارش خبرنگار مهر، فتحی پیش از ظهر دوشنبه در نشست تخصصی اتاق فکر استان قم، با ارائه گزارشی از روند مطالعات انجامشده در حوزه سرمایهگذاری شهری، اظهار کرد: طی یک فرآیند دقیق مطالعاتی، شهرداری قم موفق به شناسایی بیش از ۴۰ فرصت قابلاجرا در زمینههای متنوع شده است که میتواند نقش بسزایی در رونق اقتصادی شهر و ارتقا کیفیت زندگی شهروندان ایفا کند.
وی با اشاره به تنوع پروژههای پیشنهادی، افزود: مجموعه میدان پروتئین با کاربریهای پروتئین، هتلبیمارستان بینالمللی، مجتمع صنفی برق، انبارهای پخش مواد غذایی و دارویی، شهرک تجهیزات پزشکی، شهر انگشتر، شهرک فناوری، شهر کفش، شهرک گیاهان دارویی، باغ کتاب، پردیس سینمایی، شهرک سلامت، شهرک صنایع تبدیلی، خیابان هوشمند و پارک ادیان از جمله طرحهای شناساییشده برای جذب سرمایهگذار است.
سرپرست امور سرمایهگذاری شهرداری قم با اشاره به مکانیابی دقیق برای هر پروژه گفت: عمده این طرحها در شهرک صنوف، پردیسان، بلوار پیامبر اعظم و سایر نواحی توسعهپذیر شهر پیشبینی شدهاند، بهطور مثال، پروژه انبار لجستیکی ۱۰ هکتاری در شهرک صنوف و شهرک تجهیزات پزشکی در زمینی به وسعت ۲ هکتار در منطقه پردیسان طراحی شدهاند.
فتحی با اشاره به قابلیت برندسازی برخی از این پروژهها در مقیاس ملی و منطقهای، خاطرنشان کرد: طرحهایی مانند شهر انگشتر، شهرک کفش و شهر بازیافت به واسطه ظرفیتهای خاص اقتصادی و فرهنگی خود، توان تبدیل شدن به برندهای ماندگار در سطح کشور را دارند و میتوانند قم را در حوزههای خاص به قطب تخصصی تبدیل کنند.
وی با بیان اینکه موقعیت استراتژیک قم در کنار ظرفیتهای علمی، مذهبی، زیرساختی و جمعیتی، زمینهساز جهش اقتصادی است، تأکید کرد: این شهر با طراحی دقیق بستههای سرمایهگذاری و ارائه مشوقهای ویژه، آماده میزبانی از سرمایهگذاران داخلی و خارجی در قالب پروژههای مشارکتی است.
این کارشناس حوزه اقتصاد شهری همچنین با اشاره به نقش کلیدی شهرداری در فرآیند تسهیل سرمایهگذاری، تصریح کرد: اجرای طرحهایی نظیر مجتمع اقامتی زائرپذیر، بیزینسسنتر، شهرک بازیافت و خیابان هوشمند نهتنها از نظر اقتصادی مقرون بهصرفهاند، بلکه پاسخگوی نیازهای جمعیتی و فرهنگی شهر در حال رشد قم نیز خواهند بود.
فتحی در پایان با اعلام آمادگی کامل شهرداری قم برای حمایت از سرمایهگذاران، گفت: تسهیل روند صدور مجوز، تضمین شفافیت فرآیندها و ایجاد زیرساختهای مناسب، سه محور اصلی سیاستهای شهرداری برای حمایت از بخش خصوصی است و با همکاری متقابل، میتوان مسیر توسعه پایدار شهری را در قم تسریع کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0