دکتر علیرضا رهایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که آیا با وجود دو پله افت رتبه در دو سال گذشته، موضوع رتبه علمی و انتشار مقالات علمی هنوز در اولویت نظام آموزش کشور وجود دارد یا خیر، گفت: موضوع حفظ جایگاه و رتبه علمی کشور حتماً یکی از موضوعات مهمی است که برای همه دانشگاهها و کل نظام آموزش عالی مطرح است تا ایران بتواند جایگاه مناسبی داشته باشد.
وی با اشاره به دلایل این افت توضیح داد: بخشی از این افت به خاطر کیفیت دانشجویان ورودی و بعضاً تغییراتی که در تعداد اعضای هیئتعلمی دانشگاهها ایجاد شده است که حتماً باید به سرعت جبران شود.
رئیس سابق دانشگاه امیرکبیر در مورد افت کیفیت دانشجویان در سالهای اخیر گفت: ما در سالهای اخیر از نظر کیفیت دانشجویان ورودی بهویژه در سطوح تحصیلات تکمیلی با افت روبرو بودیم و در دو سال اخیر تلاش کردیم با پیشبینی برخی برنامهها و دروس جبرانی بتوانیم ارتقای کیفی در دانشجویان تحصیلات تکمیلی داشته باشیم. همچنین با پیشبینی یک سری برنامه و دروس جبرانی در سطح ارتقای علمی دانشجویان بینالمللی نیز تلاش کنیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تسریع جذب اعضای هیئت علمی اظهار کرد: ما در دانشگاه امیرکبیر تلاش کردیم با تسریع روند جذب هیئت علمی تعداد اعضای هیئتعلمی را در حد قابل توجهی افزایش دهیم و الان بیش از ۵۱۰ نفر عضو هیئتعلمی در دانشگاه حضور دارند و فعال هستند.
رهایی در مورد تامین تجهیزات توضیح داد: از جنبه تجهیزات و تامین امکانات مالی نیز از طریق گرنتهای پژوهشی یا استفاده از ظرفیتهای بنیاد علم برای انجام پروژهها، بستر خوبی در حال فراهم شدن است.
وی اظهار امیدواری کرد: من فکر میکنم در آینده نزدیک کشور روند صعودی خود را در ارتقای جایگاه علمی پیدا کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0