خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: با وجود حملات هوایی سنگین آمریکا و انگلیس علیه یمن طی دوره پیش از آتش بس و دور جدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف این کشور، عملیاتهای موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه اراضی اشغالی بعد از گذشت بیش از یک سال و نیم همچنان میلیونها صهیونیست را به سمت پناهگاهها فراری میدهد.
اعلام آتش بس از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با یمن نه به دلیل موفقیتآمیز بودن حملات آمریکا و پایان مأموریت جنگی این کشور علیه یمن بلکه به دلیل هزینههای سرسامآور این حملات و بی نتیجه بودن آنها صورت گرفت چرا که در طول بمباران سنگین یمن توسط جنگندههای آمریکا عملیاتهای موشکی یمن متوقف نشد.
علاوه بر آن آمریکا احساس کرد که واکنشهای یمنیها علیه تجهیزات جنگی این کشور خط خطرناکی را در پیش گرفته به طوری که منابع آمریکایی به روزنامه نیویورکتایمز گفتند پدافند هوایی یمن در جریان حملات اخیر ایالات متحده، نزدیک بود چندین جنگنده آمریکایی مدل F-۱۶ و F-۳۵ را هدف قرار دهد.
نیروهای انصارالله تنها در نخستین ماه از درگیریهای آمریکا در یمن، موفق به سرنگونی ۷ فروند پهپاد آمریکایی MQ-۹ شدند. دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا، خواستار دستیابی به نتایج سریع در برابر نیروهای انصارالله شده بود اما از عدم پیشرفت و بنبست عملیاتی نیروهای آمریکایی شگفتزده شد.
روزنامه نیویورکتایمز نیز فاش کرد که حملات گسترده آمریکا به یمن باعث استفاده گسترده مهمات پیشرفته شد و همین امر، نگرانیهایی را در پنتاگون درباره کاهش آمادگی نظامی آمریکا در برابر تهدیدات بالقوه چین به دنبال داشته است. تمام این عوامل باعث شد آمریکا در نهایت به این نتیجه برسد که باید رژیم صهیونیستی را در برابر یمن تنها بگذارد.
دشمن سرسخت
از سوی دیگر منابع صهیونیست از جمله یک مسئول بلندپایه در بخش اطلاعات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده که انصارالله یمن یک دشمن سرسخت برای تل آویو به شمار میرود و میدان یمن یک میدان به شدت پیچیده است. اوضاع در قبال یمن برای صهیونیستها در مقایسه با لبنان تفاوت بسیاری دارد؛ جنگندههای صهیونیستی مواضع مختلف لبنان را بمباران میکردند و طی مدت زمان کوتاهی به مقر خود باز میگشتند اما در خصوص یمن درباره یک مسافت ۲ هزار کیلومتری سخن میگوییم. عملیات این جنگندهها بعد از طی مسافت ۲ هزار کیلومتری نیازمند اطلاعات دقیق و پیچیده با جزئیات فنی است.
صهیونیستها اذعان دارند که سلاحهای نزد نیروهای مسلح یمن بسیار پیشرفته بوده و کار را برای سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی سخت کرده است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی در میادین دیگر نیاز به عملیات جاسوسی کمتری داشته است. حملات موشکی یک ماه اخیر یمن علیه اراضی اشغالی به ویژه عبور این موشکها از چندین لایه پدافندی هوایی و اصابت به فرودگاه بن گوریون و به راه انداختن موج لغو پروازهای خارجی بیانگر آن است که هیچکدام از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه این کشور تأثیر گذار نبوده است.
یمن فرق میکند
در همین راستا رونین برگمن خبرنگار روزنامه یدیعوت آحارونوت در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد: واشنگتن و تل آویو در شکست دادن یمن ناکام ماندهاند. قدرت سنتکام و سرویس اطلاعات اسرائیل نتوانست یمنیها را شکست دهد. خیلی ساده است؛ نمیتوان یمنیها را شکست داد، آنها با تجهیزات اندک خسارات بسیار به ما میزنند.
شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز از «آمریکای بزرگ» به دلیل ناکام ماندن در شکست دادن یمنیها انتقاد و اذعان کرد که تحقق این هدف از لحاظ نظامی سخت است. شبکه صهیونیستی کان نیز گزارش داد که حملات رژیم صهیونیستی علیه یمن نمایشی و بی فایده است و نمیتواند قدرت بازدارندگی یمن را تضعیف کند. این شبکه اذعان کرد که حملات یمن اقتصاد رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.
همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که عملیاتهای یمن ممکن است باعث شود این رژیم به سمت توافق آتش بس و توقف جنگ در نوار غزه حرکت کند.
در این گزارش آمده است، موضع یمن در حمایت از نوار غزه و تداوم عملیاتهای این کشور علیه اراضی اشغالی و محاصره هوایی و دریایی رژیم صهیونیستی ثابت و غیر قابل تغییر است.
این شبکه صهیونیستی اذعان کرد، تل آویو باید جنگ در غزه را متوقف کند چرا که هزینههای زیادی پرداخت کرده است. هر هفته یک موشک یمنی کافی است تا ببینیم در فرودگاه بن گوریون چه اتفاقی میافتد. یمن فرق میکند و تل آویو با یک شرایط پیچیده در برابر این کشور رو به رو است. نمیتوان یمن را شکست داد چرا که این کشور صدها موشک بالستیک دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0