به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید حسین مؤمنی درباره برگزاری کارگاههای «تجربه نوردی» معاونت تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان، اظهار کرد: در عصری که جامعه با تحولات سریع فکری و فرهنگی مواجه است، مبلغان نیازمند بهروزترین دانش و مهارتهای تبلیغی هستند.
وی افزود: بر این اساس مجموعه جلسات «چهارشنبههای تجربه نوردی» با هدف ایجاد پل ارتباطی میان اساتید تراز اول کشور و مبلغان میدانی، فضایی پویا برای تعامل، آموزش و پاسخگویی به نیازهای روز برنامه ریزی و اجرا شد، این برنامه که از دو سال گذشته به صورت مستمر برگزار میشود، امروز به یکی از معتبرترین و پرطرفدارترین دورههای توانمندسازی مبلغان تبدیل شده است.
معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان بیان داشت: تاکنون ۷۰ جلسه با میانگین حضور در هر جلسه ۲۵۰ نفر و با مدت زمان هر جلسه ۶۰ تا ۹۰ دقیقه برگزار شده است. نرخ تداوم حضور نیز ۶۰ درصد شرکتکنندگان در بیش از ۵۰ جلسه حاضر بوده است.
وی تاکید کرد: هر جلسه در سه بخش اصلی شامل سخنرانی تخصصی توسط استاد مدعو (۴۵ دقیقه)، پرسش و پاسخ تعاملی (۱۵ دقیقه) و جمعبندی و ارائه منابع تکمیلی (۵ تا ۱۰ دقیقه) طراحی شده است و جلسات با محوریت مسائل روز تبلیغی، اجتماعی، فرهنگی برگزار میشود.
حجت الاسلام مؤمنی اظهار کرد: برخی از مهمترین موضوعات عبارتند از روشهای نوین تبلیغ در فضای مجازی، پاسخ به شبهات کلامی و دینی رایج، نقش مبلغان در تحکیم خانواده، بررسی چالشهای تربیتی نسل جوان، واکاوی مسائل سیاسی – اجتماعی از منظر دین، مهارتهای ارتباط مؤثر در تبلیغ است.
وی افزود: افزایش دانش و بینش مبلغان نسبت به مسائل روز، تقویت مهارتهای تبلیغی و پاسخگویی به شبهات، ایجاد فضای تعامل و پرسشوپاسخ بین طلاب و اساتید، آمادهسازی مبلغان برای مواجهه با نیازهای جامعه، توانمندسازی مبلغان در مواجهه با نیازهای پیچیده جامعه، ایجاد پل ارتباطی بین اساتید تراز اول و مبلغان میدانی، تولید محتوای کاربردی برای استفاده در فضای حوزوی و تبلیغی و شبکهسازی نیروهای فعال در عرصه تبلیغ دین از اهداف ترسیمی این جلسات است.
وی در تشریح دستاوردهای این سلسله جلسات، گفت: ارتقای سطح علمی مبلغان در حوزههای مختلف، افزایش اعتماد به نفس طلاب در مواجهه با سوالات و شبهات، شبکهسازی و تبادل تجربه بین مبلغان و اساتید، تدوین محتوای آموزشی برگرفته از سوالات و پاسخهای جلسات و استفاده حداکثری از فضای مجازی برای انتشار محتوای جلسات است.
معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان، بیان کرد: برنامه «چهارشنبههای تجربه» بهعنوان یکی از پرتعدادترین و باکیفیتترین دورههای توانمندسازی مبلغان در کشور شناخته میشود، تداوم این جلسات با رویکرد حلمسئله و افزایش تعاملی بودن میتواند آن را به الگویی ملی تبدیل کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0