به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهراء، جشن دهه سرآمدی آموزش و گرامیداشت مقام شامخ استاد در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور دکتر ابوالفضل واحدی معاون آموزشی، دکتر داود باوفا مشاور و خانم دکتر بهامیریان دستیار معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خانم دکتر ناظم بکائی رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، اساتید و یاوران علمی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
در این مراسم، ۱۱ عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان سرآمدان آموزشی دانشکدهها، ۳ عضو هیئت علمی به عنوان سرآمدان آموزشی اثر بخش و ۵۱ نفر به عنوان سرآمدان آموزشی گروههای آموزشی معرفی شدند.
ابوالفضل واحدی معاون آموزشی وزارت علوم، مهمان ویژه رویداد نکوداشت سرآمدان آموزشی طی سخنانی با اشاره به تاریخ پرافتخار دانشگاه الزهرا(س)، از این دانشگاه به عنوان نماد رشد و شکوفایی آموزش عالی در کشور یاد کرد.
وی همچنین بر لزوم بازنگری در رویکردهای آموزشی و استفاده از فناوریهای نوین، از جمله هوش مصنوعی، تأکید کرد و به اهمیت شخصیسازی آموزش در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی اشاره کرد.
واحدی همچنین از برنامههای بازنگری در آییننامه ارتقاء اعضای هیئت علمی خبر داد که در آن، مسیرهای جدیدی برای ارتقاء اساتید سرآمد آموزشی پیشبینی شده است.
در این مراسم، دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا(س)، ضمن خیر مقدم به حضار با تبریک دهه کرامت و همزمانی آن با دهه سرآمدی آموزش، روز استادرا به اساتید دانشگاه تبریک گفته و به نقش ویژه اساتید در تربیت نسل آینده و توسعه کشور اشاره کرد.
وی همچنین به دستاوردهای دانشگاه در دو سال گذشته، از جمله ارتقاء جایگاه دانشگاه در سطح ملی و منطقهای، ایجاد دانشکده خانواده و اخذ مجوز ایجاد دانشکده علوم و فناوری های نوین، بهبود زیرساختهای عمرانی و فناوری اطلاعات، و بهبود وضعیت دانشگاه در نظامهای رتبهبندی جهانی اشاره نمود.
دکتر ناظم بکائی با اشاره به اقدامات گسترده دانشگاه الزهرا(س) در حوزه آموزش، از جمله افزایش پذیرش دانشجو در ۱۸۸ رشته تحصیلی، بازنگری شیوهنامههای آموزشی، اعطای پایههای تشویقی به اعضای هیئت علمی و تشکیل هیئت ممیزه دوره ۱۱، تأکید کرد که این موفقیتها مرهون تلاشهای مستمر جامعه دانشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاه است.
در ادامه دکتر سلطانخواه رئیس دانشکده علوم ریاضی و از سرامدان گروه آموزشی ریاضی و نیز استاد نمونه کشوری، در سخنرانی خود به اهمیت رشتههای بین رشتهای و تقویت علوم مادر و اصلی اشاره نمود. نقش هوش مصنوعی به عنوان ابزاری در خدمت آموزش و پژوهش از دیگر موضوعاتی بود که ایشان بدان پرداختند.
در پایان این مراسم، دکتر واحدی ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه الزهرا(س) و تلاشهای بیوقفه اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه، آرزوی توفیق و پیشرفت بیشتر در دستیبابی به اهداف عالی آموزش کشور نمود.
این مراسم که فرصت و ارزشگذاری ویژه به مقام والای اساتید برای ارتقاء کیفیت آموزش عالی کشور میباشد، هر ساله با معرفی سرآمدان آموزش در دانشگاه الزهرا(س) برگزار میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0