به گزارش خبرنگارمهر، محمدمهدی طهرانچی در حاشیه هفتمین جشنواره پروژههای دانش آموزی فرهیختگان جوان، در جمع خبرنگاران درباره تاثیرات هوش مصنوعی در حوزه آموزش گفت: ما در دنیایی زندگی میکنیم که باید هوش مصنوعی بهطور جدی آموزشها را تحت تاثیر قرار دهد.
وی افزود: ما نیازمند محیطهای عملی برای لذت بردن از علم هستیم و دانشآموزان باید به چنین محیطهایی وارد شوند که نه تنها قیمت مناسب داشته باشد بلکه بهطور عینی نیز علاقه آنها به علم را تقویت کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه درباره برگزاری جشنواره فرهیختگان جوان امسال گفت: هدف این جشنواره ایجاد فضای رقابتی برای دانشآموزان است. در این جشنواره بیش از ۳۰۰۰ دانشآموز از ۲۱ استان در قالب ۱۳۰۰ تیم به مدت سه روز با یکدیگر رقابت میکنند. این رویداد فرصتی است برای دانشآموزان تا ویژگیهای جذاب علم را از نزدیک تجربه کنند.
طهرانچی همچنین با اشاره به اهمیت توجه به علوم پایه افزود: کمترین دستاورد این جشنواره، احیای روحیه جستجوگری در میان دانشآموزان است. متاسفانه به دلیل روشهای نادرست آموزش، جستجوگری در بچهها کمرنگ شده است. یکی از اهداف این جشنواره این است که نشان دهد علم تنها در قالب کارهای هوش مصنوعی و سوال و جواب نیست. باید در علم، روحیه جستجوگری شخصی وجود داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه از افتتاح یک فضای تعامل پژوهشی برای دانشآموزان خبر داد و گفت: امسال یک اتاق پژوهشی افتتاح شده که تا کنون ۹۰۰ پروژه تحقیقاتی از سوی دانشآموزان در آن ارائه شده است. این محیط، فرصتی برای تعامل میان دانشآموزان است که میتوانند نظرات خود را به اشتراک بگذارند و از یکدیگر بیاموزند.
وی همچنین به برنامهریزی برای برگزاری جشنواره در استانهای مختلف کشور اشاره کرد و گفت: ما تلاش داریم که جشنواره فرهیختگان جوان را از سطح ملی به سطح استانی گسترش دهیم. از دوره هشتم این جشنواره، هدف ما این است که آن را در شهرها و استانهای مختلف برگزار کنیم تا این روحیه علمی و جستجوگری در سراسر کشور تقویت شود.
طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد به همکاریهای دانشگاه با وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش در حال حاضر حمایتهای خوبی از دانشگاه آزاد به عمل میآورد. به عنوان مثال، در برخی استانها دانشگاه آزاد خدمات خود را برای آزمایشگاههای فنی و حرفهای فراهم کرده است. همچنین در گسترش مدارس، آموزش و پرورش همکاریهای خوبی داشته است.
وی در خصوص مشکلات موجود در همکاری با آموزش و پرورش تاکید کرد: ما از آموزش و پرورش انتظار نداریم که مشکلات ما را حل کند، بلکه خودمان باید به کمک آموزش و پرورش برویم. در این راستا، شهریههای مدارس خود را نسبت به دیگر موسسات آموزشی پایین نگه داشتهایم و همزمان با همکاری دانشکدههای تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس، روشهای جدید و کاربردی آموزش را برای مواجهه با پدیدههای فناورانه تجربه میکنیم.
همچنین حسنپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایت دانشگاه آزاد از طرحهای نوآورانه اشاره کرد و افزود: دانشآموزانی که طرحهای علمی خود را در جشنواره ارائه میدهند، علاوه بر دریافت جوایز نقدی، امتیازاتی برای ورود به مقطع تحصیلی کارشناسی دریافت خواهند کرد. همچنین، طرحهای نوآورانه این دانشآموزان در مراکز رشد و سرای نوآوری دانشگاه آزاد حمایت میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0