به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، در حاشیه بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دانشگاه صنعتی شریف یک قرارداد و دو تفاهمنامه همکاری با شرکتهای نفت و گاز پارس، شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت نفت فلات قاره ایران امضا کرد.
امضای سند همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت نفت و گاز پارس
دانشگاه صنعتی شریف و شرکت نفت و گاز پارس با هدف تعیین تکلیف بستههای کاری قرارداد پژوهشی میدانمحور ۱۰ ساله میدان مشترک پارس جنوبی، یک سند همکاری امضا کردند.
این سند همکاری با عنوان «توسعه مواد پیشرفته کامپوزیتی برای استفاده در ساخت، تعمیر یا بهینهسازی لولهها و تجهیزات سکوهای دریایی پارس جنوبی»، با حضور دکتر مهدیا مطهری، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، توسط دکتر شهاب گرامی، مدیر مهندسی نفت و گاز شرکت نفت و گاز پارس و دکتر سعید جمشیدی، نماینده دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.
در این پروژه بررسی وضع کنونی و ظرفیتهای موجود برای جایگزینی یا تعمیر قطعهها به کمک سامانههای کامپوزیتی در سکوهای فراساحلی پارس جنوبی انجام و فناوریهای کنونی و نوین موجود در این زمینه که با نیازمندیهای شرکت نفت و گاز پارس سازگار هستند، شناسایی و بررسی خواهند شد.
دانشگاه صنعتی شریف همچنین در این پروژه به بررسی استانداردها و دستورالعملهای منتشرشده درباره موضوع خواهد پرداخت و سرانجام سامانههای مناسب برای استفاده شرکت نفت و گاز پارس را پیشنهاد خواهد داد.
تفاهمنامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران
این تفاهمنامه با هدف انجام فعالیتهای پژوهشی همسو با حل مسائل و رفع نیازهای تخصصی شرکت، تأسیس پژوهشکده یا مرکز پژوهشی مشترک (در صورت نیاز)، حمایت از پژوهشگران پسادکتری صنعتی، پایاننامههای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین ارائه مشاورههای علمی و خدمات تخصصی، به امضای دکتر حسن حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و بهنام میرزایی سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران رسید.
استفاده از ظرفیت استاد مهمان در صنعت بهمنظور شناسایی بهتر چالشها، بهرهگیری از توان دانشگاه در قالب مشاورههای علمی در قراردادهای شرکت و هدایت تیمهای فناور مستقر در شتابدهنده شریف از جمله محورهای همکاری میان دو طرف خواهد بود.
همچنین، تأسیس صندوق مشترک برای حمایت مالی از طرحهای فناورانه، توانمندسازی و تأمین منابع انسانی، فراهم کردن امکان بهرهبرداری از منابع علمی، کتابخانهها، آزمایشگاهها و تجهیزات پژوهشی طرفین، زمینهسازی برای بازدیدهای علمی از مراکز صنعتی و سازندگان تجهیزات، ارائه مشاورههای مدیریتی برای بهبود بهرهوری و نیز برگزاری یا حضور مشترک در کنفرانسهای ملی و بینالمللی علمی و پژوهشی از دیگر مفاد این تفاهمنامه بهشمار میرود.
تفاهمنامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت نفت فلات قاره ایران
این تفاهمنامه در سال سرمایهگذاری برای تولید و سیاستهای دولت مبنی بر شکوفایی اقتصاد دانشبنیان برای مقابله با تحریمها و افزایش اشتغال نیروی انسانی متخصص و در راستای ارتباط سازمانیافته و نظاممند در حوزه ارائه تولید محصول دانشبنیان بومی و همچنین دانشبنیان شدن صنعت نفت امضا شد.
تفاهمنامه “پروژه پژوهشی مدیریت داراییهای فیزیکی بر اساس تحلیل و مدلسازی رشد خرابی” مابین دانشگاه صنعتی شریف با حضور دکتر سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه و شرکت نفت فلات قاره ایران با حضور مهندس احمدرضا راستی مدیرعامل شرکت به امضا رسید.
اعلام نیازمندیها توسط شرکت نفت فلات قاره در جهت انجام پروژه پژوهشی، تهیه و در اختیار قرار دادن پیشنهاد فنی و نقشهراه دستیابی به پروژه پژوهشی توسط دانشگاه صنعتی شریف، همکاری متقابل بهمنظور ارائه پیشنهاد فنی موثر و نقشهراه دستیابی به راهکار مناسب و بهینه پروژه پژوهشی مدیریت داراییهای فیزیکی بر اساس تحلیل و مدلسازی رشد خرابی، از جمله محورهای همکاری میان دو طرف خواهد بود.
همچنین در این جلسه مقرر شد طرفین جهت دستیابی و عملیاتی نمودن موضوع تفاهمنامه نقشهراه تجاریسازی ساز و کار “پروژه پژوهشی مدیریت داراییهای فیزیکی بر اساس تحلیل و مدلسازی رشد خرابی” نهایت همکاری را بهعمل آورند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0